Børnesagen har modtaget en donation på 100.000 kr. fra Hempel Fonden til konfirmationsstipendier til socialt udsatte unge. Sammen med en donation på 5000 kr. fra Topp Holding betyder det, at vi kan sikre konfirmationen for 40 socialt udsatte unge, der i første omgang har fået afslag på grund af begrænsede midler

”Vi er dybt taknemmelige over de flotte donationer, der betyder at vi kan give yderligere 40 udsatte unge en lille konfirmationsfest ligesom deres klassekammerater ”, siger sekretariatschef i Børnesagens Fællesråd, Inge Marie Nielsen.

TINA

Se video hvor Tina Henriksen fortæller, hvordan familien fik en dejlig konfirmation med hjælp fra Børnesagens Fællesråd

”Når et hjem er ramt af fattigdom, er det yderst stigmatiserende, og både de voksne og de unge gør meget for at skjule deres fattige levevilkår. Men konfirmation er en signifikant begivenhed, hvor familiens fattigdom bliver meget synlig og hvor udsatte forældre frygter, at deres børn skal falde udenfor fællesskabet. Det er vigtigt, at der kommer en minderig dag ud af det, og at konfirmanden oplever at blive fejret selv i beskedent omfang”, siger Inge Marie Nielsen.

Børnesagens Fællesråd har nu uddelt konfirmationsstipendier for 250.500 kroner til 97 familier med børn, der skal konfirmeres i 2017.

I år er i alt 197 udsatte unge berettiget til at få et konfirmationsstipendium fra Børnesagen, men på nuværende tidspunkt har vi ikke midler til at give de sidste 100 unge en konfirmation.

Hjælp os med at nå helt i mål, så vi kan give de sidste 100 udsatte unge en konfirmation, de kan mindes med glæde.

Støt via MobilePay på 24 62 62 29

Du kan også overføre til bankkonto 2102 8420041773.

Se hvordan du også kan støtte HER