Vær med til at sætte fokus på inddragelse af børn og unge, når Børnesagens Fællesråd inviterer til børne- og ungepolitisk høring d. 13. december i Fællessalen på Christiansborg. Hør om udfordringer og ny udvikling på området og overvær uddelingen af Børnesagsprisen 2018.

FN’s Børnekonvention fastslår, at børn altid skal inddrages og høres i overensstemmelse med deres alder og modenhed, når der træffes beslutninger, der har betydning for dem. Men hvordan ser praksis ud – særligt med henblik på udsatte og anbragte børn og unges inddragelse?

Børnesagens Fællesråd sætter med denne høring inddragelse på dagsordenen og ser på, hvordan forskellige aktører på børneområdet kan arbejde aktivt og kreativt med at udvikle nye, effektive metoder til inddragelse i store og små beslutningsprocesser i alle aldersgrupper.

Læs også: Åbent for indstillinger til Børnesagsprisen 2018

På høringen får du også mulighed for at overvære uddelingen af Børnesagsprisen 2017. Prisen overrækkes af reality stjerne, designer, forfatter m.v., Jim Wegener Lyngvild, der som barn oplevede vold og alkoholmisbrug i familien.

Tilmeld dig børne- og ungepolitisk høring på Christiansborg: HER

Tilmeldingsfristen er d. 1. december 2018. Det er plads til 125 deltagere.

Høringen afholdes i Fællessalen på Christiansborg 13. december kl. 9.00-14.45. Det koster 395,- kr. ekskl. moms at deltage, og tilmeldingen er bindende. Ved tre samtidige tilmeldinger fra ét arbejdssted er prisen 300 kr. pr. deltager.

Man kan se det foreløbige program, som løbende vil blive opdateret : HER