NB Børnesagens Fællesråds høring på Christiansborg er blevet udsat til d. 7. februar 2019. Det vil snarest være muligt at tilmelde sig igen. Vi beklager meget ulejligheden og håber på din forståelse.

Vær med til at sætte fokus på børn, unge og rettigheder, når Børnesagens Fællesråd inviterer til børne- og ungepolitisk høring d. 13. december i Fællessalen på Christiansborg. Hør om udfordringer og ny udvikling på området og overvær uddelingen af Børnesagsprisen 2018.

FN’s Børnekonvention fastslår, at børn altid har rettigheder og skal inddrages og høres i overensstemmelse med deres alder og modenhed, når der træffes beslutninger, der har betydning for dem. Men hvordan ser praksis ud – særligt med henblik på udsatte og anbragte børn og unges rettigheder og inddragelse?

Børnesagens Fællesråd sætter med denne høring børns rettigheder på dagsordenen og ser på, hvordan forskellige aktører på børneområdet kan arbejde aktivt og kreativt med at udvikle nye, effektive metoder til inddragelse i store og små beslutningsprocesser i alle aldersgrupper.

Læs også: Åbent for indstillinger til Børnesagsprisen 2018

På høringen får du også mulighed for at overvære uddelingen af Børnesagsprisen 2018. Prisen overrækkes af designer, forfatter m.v., Jim Wegener Lyngvild, der som barn oplevede vold og alkoholmisbrug i familien.

Tilmeld dig børne- og ungepolitisk høring på Christiansborg: HER

Tilmeldingsfristen er d. 1. december 2018. Der er plads til 125 deltagere.

Se det foreløbige program, som løbende vil blive opdateret : HER

Praktiske informationer:

Tid:

13. december 2018 kl. 9.00-14.45

Sted:

Fællessalen på Christiansborg, 1240 København K

Pris:

Prisen er 395,- kr.

Ved tre samtidige tilmeldinger fra ét arbejdssted er prisen 300 kr. pr.
deltager. Alle, der tilmelder sig, får et autosvar. Heri er oplysninger om betaling.
Når der er betalt for er deltager, er vedkommende registreret som
deltager.

På Christiansborg

Adgang til høringen sker via Christiansborgs besøgsindgang, der ligger til højre for hovedtrappen. Her skal alle igennem et sikkerhedstjek, hvor efter man får udleveret et navneskilt, som giver adgang til Fællessalen.
Der kan forventes lidt kø ved indgangen på grund af sikkerhedstjekket. Du kan ankomme fra kl. 8:30.
Kl. 9:00 til 9:30 serveres kaffe og te foran Fællessalen.