For fjerde år i træk sætter en række virksomheder, fagforeninger og Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, fokus på hverdagens helte ved at uddele Fællesskabsprisen 2017 til 10 personer, organisationer og initiativer, der yder en særlig indsats over for fællesskabet.

Børnesagens Fællesråd er nomineret til Fællesskabsprisen 2017 for arbejdet med at sikre udsatte børn og unge i Danmark en tryg opvækst.

Børnesagen er nomineret af sidste års modtager af Fællesskabsprisen, Flora Ghosh, leder af behandlingstilbuddet LivaRehab, der yder behandling til mennesker, der har været udsat for prostitution, vold og seksuelle overgreb.

”Børnesagens Fællesråd taler for de sårbare, de udsatte og de børn og unge i Danmark, der er anbragt uden for hjemmet. Det har Børnesagen gjort siden 1903. Det gør en kæmpe forskel. Og derfor fortjener de Fællesskabsprisen 2017”, hedder det i nomineringen.

Læs mere om nomineringen på Fællesskabsprisens hjemmeside og stem på Børnesagens Fællesråd HER

Fællesskabsprisen er opstået i et samarbejde mellem Mette Frederiksen (S), 3F, Dansk Metal, HK, ISS, Falck, PensionDanmark, Professionshøjskolen Metropol, Post Danmark, Professionshøjskolen UCC og VIA University College.

 

FÆLLESSLANSPRIS