Er du studerende og vil prøve kræfter på det sociale område? Har du selv haft udfordringer i din ungdom og er klar til at give dine erfaringer videre? Brænder du for at gøre en positiv forskel for en ung? Klub MOVE i Horsens, der drives af Jysk børneforsorg/Fredehjem, søger frivillige.

Klub MOVE er oprettet af Jysk børneforsorg/Fredehjem med støtte fra Ministeriet for børn, ligestilling, integration og sociale forhold og løber over 3 år i et tæt samarbejde med socialrådgivere i Horsens Kommune. Rambøll Management står for evaluering og dataindsamling.

Se også: Åbent for indstillinger til Børnesagsprisen 2017

Projektets omdrejningspunkt er et klublokale i Horsens, der drives af frivillige agenter, som alle er tilknyttet en ung. Formålet med projektet er at øge de unges psykiske trivsel, styrke deres selvværd og selvtillid, samt støtte op om en stabil skolegang og et sundt fritidsliv.

I Klub MOVE bliver sårbare unge mellem 12 – 18 år matchet med en frivillig agent, der gennem ½ år skal være den unges rollemodel og støtte gennem et svært ungdomsliv.

Projektet mangler p.t.  agenter til 5 unge mennesker.

Læs mere om projektet og ansøg om at blive mentor HER.