Syv akvareller fra H.M. Dronningen er blevet nye grønlandske frimærker. Overskuddet af salget går til Foreningen Grønlandske Børn.

I anledning af H.M. Dronningens 78-års fødselsdag den 16. april 2018 blev der i Grønland udsendt nye frimærker med syv forskellige akvareller, som Dronningen har malet.

 

Hvert år udgiver det grønlandske tele- og postselskab TELE-POST et særligt frimærke, hvor overskuddet af salget går til velgørende eller kulturelle formål. I år går overskuddet til Foreningen Grønlandske Børn, som Dronningen er protektor for. Organisationen arbejder i hele Grønland for, at børn kan få en tryg barndom og en god start på ungdommen.

Se mere på Kongehusets hjemmeside HER

“Vi er i sagens natur overordentlig beærede over, at frimærkernes tillægsværdi er udpeget til at gå til vores arbejde i Grønland. Her arbejder vi, som i Danmark, for tryg barndom og bedre fremtid for alle grønlandske børn og unge. I øvrigt holder vi til sommer en camp i Østgrønland, i byen Ittoqqortoormiit, hvor flere af Dronningens akvareller stammer fra. Sommercampen bliver for alle byens børn”, siger Foreningen Grønlandske Børns generalsekretær Puk Draiby.

Se billeder fra dagen på Foreningen Grønlandske Børns hjemmeside HER