Julen står for døren, men det er langt fra alle, der har noget at se frem til d. 24. december. Børnesagens Fællesråd har i år modtaget 3 gange så mange ansøgninger om julestipendier som forrige år. Det er alt for mange børn, der ikke har nogen jul at glæde sig til.

Hjælp os med at give børnene en jul i år. Støt Børnesagens juleindsamling 2017.

Se også: Familier er desperate: Søger julehjælp allerede i september

Du kan støtte på følgende måder:

MobilePay

Overfør et valgfrit beløb via MobilePay på 24 62 62 29

Bankoverførsel

Du kan give et bidrag via en bankoverførsel:

2102 8420041773

Hvem giver Børnesagen julestipendier til?

Vi støtter børn af eneforsørgere, der modtager kontanthjælp, dagpenge, sygedagpenge, førtidspension eller en anden lav ydelse.

Hvad består et julestipendium af?

Et julestipendium gives i form at en kontooverførsel til modtageren i størrelsesordenen 1.300 – 2.200 kr. kr., afhængigt af antal mindreårige børn i familien.

Børnesagen har valgt, at eneforsørgere, der modtager julestipendier, efterfølgende bliver henvist til rådgivning hos vores medlemsorganisationer eller eller hos vores socialrådgiver. På den måde kan vi både hjælpe familierne til en bedre jul, men også hjælpe dem med at få løst de bagvedliggende problemer, så de forhåbentligt ikke skal stå i kø til julestipendier næste år.

Nytter det? Er der gode historier om udsatte børn, der har fået julestipendier?

Ja, det nytter og hver en krone gør en forskel. Klik HER for at læse om udsatte børn, der har fået julestipendier fra Børnesagen.

Billedkunstneren Peder Stougaard har doneret plakaten til Børnesagens juleindsamling til fordel for udsatte børn i Danmark.