Nyheder

  • 14. januar 2018

  Alle unge fortjener at blive fejret på deres konfirmationsdag, men ikke alle har råd. Børnesagens Fællesråd har lavet et særligt konfirmationsstipendium til enlige forsørgere, der ikke har økonomi til at holde en konfirmationsfest for deres børn. Ansøgningsfristen er 1. februar.

  LÆS MERE →
  • 3. januar 2018

  Afviste asylbørnefamilier placeres på særlige udrejsecentre under kritisable forhold. Det mener foreningen Bedsteforældre for Asyl, der d. 25. januar arrangerer en høring på Christiansborg om afviste asylbørn.

  LÆS MERE →
  • 22. december 2017

  I forbindelse med jul og nytår besvarer Børnesagen telefon og mails. Dog træffes vi først på kontoret d. 2. januar 2018.

  LÆS MERE →
  • 21. december 2017

  Hos Børnesagens Fællesråd har vi i år modtaget hele 1773 ansøgninger om julestipendier. Det er næsten en tredobling siden sidste år. Med næsten en halv million kr. til uddeling, hvilket også er rekord, har vi alligevel været nødt til at give afslag til mange.

  LÆS MERE →
  • 29. november 2017

  Børnesagens Fællesråd har i år modtaget 3 gange så mange ansøgninger om julestipendier som forrige år. Det er alt for mange børn, der ikke har nogen jul at glæde sig til. Hjælp os med at give børnene en jul i år.

  LÆS MERE →
  • 23. november 2017

  Professor i socialt arbejde ved Aalborg Universitet, Inge Bryderup, modtager Børnesagsprisen 2017 på Christiansborg.

  LÆS MERE →
  • 16. november 2017

  I december afholdes Børnesagens store juleindsamling, som samler penge ind til fordel for udsatte børn i Danmark. I den forbindelse har billedkunstneren Peder Stougaard doneret et værk, der i plakatform sendes ud til samtlige ca. 4400 kirker og præster i landet.

  LÆS MERE →
  • 30. oktober 2017

  Fem markante profiler blev i dag nomineret til Børnesagsprisen 2017, der uddeles til projekter, enkeltpersoner eller organisationer, som gør noget særligt for udsatte børn i Danmark.

  LÆS MERE →
  • 2. oktober 2017

  Kontanthjælpsreformen har medført store forandringer i udsatte børns hverdag. Fælles kronik i Berlingske Tidende fra 19 danske organisationer, inklusive Børnesagens Fællesråd.

  LÆS MERE →
  • 21. september 2017

  Børnesagens Fællesråds årlige høring på Christiansborg den 23. november skal i år handle om samskabelse. Velfærden skal styrkes, og civilsamfundet opfordres i stigende omgang til at hjælpe med at løse en bred vifte af sociale problemer. Kan NGO’erne bevare deres rolle som udsattes børn og unges fortalere over for det offentlige system i det nye velfærdpolitiske scenarie? Du kan tilmelde dig høringen og læse programmet her på siden.

  LÆS MERE →