Nyheder

  • 21. september 2017

  Børnesagens Fællesråds årlige høring på Christiansborg den 23. november skal i år handle om samskabelse. Velfærden skal styrkes, og civilsamfundet opfordres i stigende omgang til at hjælpe med at løse en bred vifte af sociale problemer. Kan NGO’erne bevare deres rolle som udsattes børn og unges fortalere over for det offentlige system i det nye velfærdpolitiske scenarie? Du kan tilmelde dig høringen og læse programmet her på siden.

  LÆS MERE →
  • 23. august 2017

  Børnesagens Fællesråd har åbnet for indstillingerne til Børnesagsprisen 2017. En pris, der går til organisationer, institutioner eller enkeltpersoner, der viser et særligt ansvar overfor udsatte børn og unge i Danmark.

  LÆS MERE →
  • 14. august 2017

  Med hjælp fra Børnesagens Fællesråd fik børn af indsatte i Renbæk Statsfængsel en dag fyldt med leg og samvær med deres fængslede fædre.

  LÆS MERE →
  • 12. august 2017

  Alt for få børn og unge er klar over, at de har rettigheder, når de bliver anbragt. Derfor sætter Socialstyrelsen fokus på anbragtes rettigheder i en række korte temafilm, der henvender sig direkte til børn og unge.

  LÆS MERE →
  • 10. august 2017

  Kender du en person eller organisation, som kæmper ekstraordinært for menneskerettighederne? Så indstil dem til Rådet for Menneskerettigheders pris.

  LÆS MERE →
  • 1. juli 2017

  God sommerferie! Sekretariatet holder sommerlukket for telefoniske henvendelser fra og med den 3. juli til og med den 6. august 2017. Mails besvares lejlighedsvis på: bf@boernesagen.dk

  LÆS MERE →
  • 18. juni 2017

  Folkemødet 2017 bød også på lanceringen af bogen Små Visioner, hvor 100 bornholmske børn i alderen 6-9 år uddrager essensen af 100 danske organisationers visioner, inklusive Børnesagens.

  LÆS MERE →
  • 12. juni 2017

  Børnesagens Fællesråd er igen i år til Folkemøde på Bornholm. Vi arrangerer debat og workshop om unges rettigheder med deltagelse af bl.a. direktør Jonas Bering Liisberg fra Folketingets Ombudsmand samt skoleelever fra 7. klasse i Nexø.

  LÆS MERE →
  • 8. juni 2017

  Stine Schmeichel og Christine Kvist står bag Fodboldfonden, der samler ind til Børnesagens stipendieprogram.

  LÆS MERE →
  • 9. maj 2017

  En voksende kløft mellem rige og fattige forældre afspejler sig i den betydning, lavindkomstfamilier tillægger konfirmationen: Denne ene dag skal deres børn være med i fællesskabet.
  Sådan lyder det i en BA-rapport fra Københavns Universitet, der bygger på empiri fra Børnesagens stipendieprogrammer.

  LÆS MERE →