INDSTIL DIN KANDIDAT DIGITALT PÅ FORMULAREN > HER

Hvert år uddeler Børnesagens Fællesråd en hæderspris til en person eller en organisation, som har gjort en særlig indsats for udsatte børn og unge i Danmark.

Kender du en person eller organisation, som kæmper ekstraordinært for udsatte børns rettigheder? Så kan du nu og frem til 25. oktober indstille din kandidat til Børnesagsprisen 2017.

1

Børnesagens Fællesråd vil hylde de personer, foreninger, kommuner eller organisationer, der yder en særlig indsats for udsatte børn og unge i Danmark.

Vi vil sætte fokus på nytænkning og eksperimenterende virksomhed inden for både det offentlige og det frivillige arbejde blandt udsatte børn og unge.

Hvem kan indstilles til prisen?

Enhver person/personkreds, organisation, forening, institution, kommune eller projekt, der tager et særligt ansvar for udsatte børn og unge, kan indstilles til prisen.

Hvem kan indstille kandidater til prisen?

Alle har indstillingsret.

Må jeg indstille flere kandidater til prisen?

Du må kun indstille én kandidat til prisen. Din kandidat kan dog være et team af personer, en institution, en kommune, et projekt m.v.

Hvordan indstiller jeg min kandidat?

Du indstiller din kandidat digitalt på indstillingsformularen HER

Hvad skal min indstilling indeholde?

En indstilling skal indeholde en begrundelse for, hvorfor du har valgt at indstille din kandidat. Derudover skal du komme med eksempler på, hvad den eller de indstillede har gjort, som berettiger dem til prisen. Din indstilling skal foretages af tre navngivne personer.

Hvornår kan jeg senest indstille min kandidat?

Du kan indstille din kandidat frem til mandag den 25. oktober 2017.

Hvem finder frem til prismodtageren?

Et fagligt panel med repræsentanter for Børnesagens Fællesråd, Kommunernes Landsforening og Danske Regioner finder ud fra indstillingerne frem til hvem der skal modtage prisen.

Hvad vinder man?

Børnesagsprisen består af et beløb på kr. 20.000 samt et kunstværk udført af den socialøkonomiske designvirksomhed LivaCreation

Hvornår uddeles Børnesagsprisen?

Prisen uddeles ved Børnesagens Fællesråds årlige børne- og ungepolitiske høring på Christiansborg d. 23. november 2017.

Hvem overrækker Børnesagsprisen 2017?

I år bliver prisen bliver overrakt af Stine Schmeichel og Christine Kvist, initiativtagere til Fodboldfonden, der støtter udsatte børn og unge i Danmark via Børnesagens stipendieprogrammer.

12 (1)

2016: Center for Seksuelle Overgreb, Børnerådet og 16 unge

2015: BROEN Danmark

2014: LÆS FOR LIVET

2013: Operation Julegaveregn

2012: Lisbeth Zornig

2011: GI EN HISTORIE v. Hans Laurens

2010: BoPam – Børn og Pårørende af Misbrugere

2009: Åben Anonym Rådgivning “DeDrikkerDerhjemme”

2008: Fri-Stedet i Aalborg

Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sekretariatschef Inge Marie Nielsen på 24 62 62 29 eller skrive til os på bf@boernesagen.dk

INDSTIL DIN KANDIDAT DIGITALT PÅ FORMULAREN > HER