Praktikant til kampagne og kommunikation

Hvert år afholder Børnesagens Fællesråd en høring på Christiansborg, hvor vi sammen med eksperter, politikere og fagpersoner diskuterer samfundsforhold, der påvirker børn og unge i udsatte og sårbare positioner.

Børne- og ungdomspolitisk høring på Christiansborg d. 18. marts 2020 har temaet ”Fattigdom set fra barnets perspektiv” og fokuserer på de konsekvenser, som det – både på kort og langt sigt – har at vokse op i fattigdom.

Vi søger en stærk kommunikationspraktikant, der vil være med til at forberede, promovere og afvikle høringen på Christiansborg om børnefattigdom.

Du får selvstændigt ansvaret for en del af kampagnen sammen med vores sekretariat og du får mulighed for at arbejde med fx nyhedsbreve, community management, digital grafik og SoMe.

Dine primære ansvarsområder er:

Produktion af engagerende kommunikationsmaterialer og programmer til høringen på Christiansborg, herunder sikring af ensartet grafisk identitet i materialet.

Styrkelse af proaktivt og opsøgende pressearbejde, inklusive PR-dækning af Børnesagsprisen.

Indholdsproduktion af vedkommende historier om børnefattigdom til nyhedsbreve, SoMe og website, både korte og længere formater.

Håndtering af abstracts fra oplægsholdere og keynote speakers på Christiansborg samt løbende SoMe dækning under selve afviklingen af høringen.

Praktikperioden vil give dig værdifuld erfaring, da du vil få mulighed for både at arbejde selvstændigt og samtidig indgå i en række fælles opgaver relateret til høringen.

Om dig

→ Du er berettiget til virksomhedspraktik.

→ Du har erfaring med kommunikation og sociale medier.

→ Du er skarp til it og har systematisk sans.

→ Du har politisk indsigt og lyst til et praktikophold, hvor du kan være med til at sætte fokus på udsatte børn, der vokser op i fattigdom.

For den rette kandidat vil der være mulighed for fortsættelse af samarbejdet efter afviklingen af høringen.

Praktisk info

Du vil referere til sekretariatsleder Esben de Place.

Praktikstillingen er 37 timer om ugen med mulighed for relevant flekstid.

Ansøgningsfrist: Snarest. Vi holder samtaler løbende.

Ansøgningsprocedure: Navn, kontaktinformation, relevant CV og motiveret ansøgning i en samlet pdf-fil sendes til edp@boernesagen.dk

Har du spørgsmål til praktikstillingen, kan du kontakte Esben på telefon 24 62 62 29.

Vi opfordrer alle med de relevante kompetencer til at søge praktikstillingen og glæder os til at høre fra dig.