Børnesagens Fællesråd modtager hvert år mange flere ansøgninger om julestipendier, end vi har mulighed for at imødekomme.

Mange fattige familier lever isoleret, fordi de ikke har råd til at deltage i det almindelige sociale liv til daglig – f.eks. invitere venner og familie på besøg eller tage bussen eller toget for at besøge andre. Desuden gør familierne alt for at skjule deres økonomiske situation over for omverdenen. Børn og voksne oplever isolationen og ensomheden endnu stærkere i juletiden.

Se også: Julestipendier

Sådan giver du dit bidrag til juleindsamlingen

Giv et valgfrit beløb med MobilePay: 180166

Eller du kan give din julegave til fattige børn i Danmark via bankoverførsel til konto:

5501 – 8420 041 773

Tak fordi du hjælper os med at hjælpe Danmarks fattigste og sårbare, så de i juletiden må mærke, at der er plads til dem.

Vi takker på forhånd for ethvert bidrag – lille som stort – til dette arbejde i fremtiden.

Børnesagens Fællesråd har valgt, at eneforsørgere, der modtager julestipendier, efterfølgende bliver henvist til rådgivning. På den måde kan vi både hjælpe familierne til en bedre jul, men også hjælpe dem med at få løst de bagvedliggende problemer, så de forhåbentligt ikke skal stå i kø til julestipendier næste år.

Rådgivningen kan varetages af en række af vores medlemsorganisationer; fx KFUM’s Sociale Arbejde, Mødrehjælpen, Home-Start og Broen Danmark.

Se hvad pengene går til