MÆRKEDAGE OG MINDEHØJTIDELIGHEDER

I forbindelse med en mærkedag/mindehøjtidelighed kan et bidrag til Børnesagen være et fint alternativ til blomster.

Hvis du arrangerer en mærkedag/mindehøjtidelighed til fordel for Børnesagen, skal du starte med at kontakte os på tlf. 24 62 62 29 eller på mail: bf@boernesagen.dk og fortælle om begivenheden/arrangementet.

Til gæsterne/deltagerne skal du i invitationen/annoncen oplyse:

Børnesagens konto: Reg.nr.: 5501  Kontonr.: 8420 037 873 eller MobilePay nr. 180166

Hvad gæsterne skal mærke betalingen med:

  • Dit navn, navnet på receptionen, den afdøde eller lignende

ARV OG TESTAMENTE

Et testamente sikrer fremtiden. Kun ved at oprette et testamente har du selv indflydelse på, til hvem og hvordan arven efter dig skal fordeles. Det vil sige, at du kan betænke personer eller organisationer, som ifølge arveloven ikke er arveberettigede efter dig.

Det kan give ro i sjælen at bestemme, hvad der skal ske med det, du efterlader dig. Det er en god ide at oprette et testamente og gennemgå det regelmæssigt, så testamentet klart udtrykker dine ønsker.

Vi har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Dokument 24, så du kan oprette et testamente allerede i dag. Testamentet er gratis at oprette, hvis du vælger at donere arv til Børnesagen. Se hvordan du opretter et testamente ved at trykke her.

Børnesagen er – som en række andre organisationer med et almenvelgørende formål – helt fritaget for betaling af boafgift af arv. Det betyder, at al arv, som tilfalder Børnesagen, går ubeskåret til arbejdet med udsatte og fattige børn i Danmark.

Sidder du tilbage med spørgsmål om mindegaver eller testamenter, eller vil du gerne vide mere om Børnesagens arbejde, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 24 62 62 29.