Home-Start Danmark fylder 10 år og det fejres med en reception i Landssekretariatets lokaler i Odense fredag d. 29. april kl. 13.00-17.00. Samtidig holdes der afskedsreception for Home-Starts stifter, Lone Møller.

Lone Møller startede Home-Start Danmark fra sit køkkenbord i 2006 med inspiration fra Home-Start World Wide. Med sin ildsjæl og fantastiske evner som social entreprenør har Lone støbt fundamentet for Home-Start i Danmark, som i dag består af et landssekretariat og lokalafdelinger i 14 kommuner, hvor frivillige familievenner gør en uvurderlig indsats med magiske hverdagsøjeblikke for pressede småbørnsfamilier. Formålet er at forebygge kriser og sammenbrud i udsatte familier.

Se også: Lis fik en familieven

Lone Møllers stilling som landskoordinator overtages af Berit Yding Sørensen, som kommer fra en kommunal stilling som frivilligkonsulent. Med Berit Yding Sørensen har Home-Start fået lige netop den landskoordinator, som kan føre arbejdet videre med stor viden, engagement og erfaring.

Fejring af 10 års jubilæet – og afskedsreceptionen for Lone Møller – finder sted fredag d. 19. april kl. 13.17 i Home-Starts Landsekretariat: Mageløs 12, 5000 Odense C.

Se invitationen her

Se også: Home-Start Helsingør søger koordinator

Se også: Home-Start fylder 10 år og siger farvel til stifteren