Arbejder du med unge i udsatte positioner? Vil du have ny viden om identitetsdannelse hos unge og de mange nye fællesskaber, de unge indgår i? Og vil du blive klogere på, hvordan du som professionel fagperson kan støtte og hjælpe marginaliserede unge til at indgå i fællesskaber uden at du slider dig selv op i processen?

Så kom med til TUBA-konferencen 2020. Konferencen finder sted den 30. og 31. marts 2020 i Odense Congress Center og henvender sig særligt til dig, der arbejder med store børn og unge, der har brug for støtte til at indgå i sunde og udviklende fællesskaber.

Det kan for eksempel være som psykolog, terapeut, socialpædagog, familiebehandler, socialrådgiver, lærer eller SSP-medarbejder. Du får input til dit arbejde, skærper dine kompetencer og opnår kendskab til den nyeste viden på området for ungdomsliv, fællesskaber, identitetsdannelse og tilhørsforhold.

På konferencen vil førende eksperter dele ud af deres viden og give dig inspiration til dit arbejde med unge. Udover to fælles oplæg vil du kunne tilmelde dig to workshops med forskellige vinkler på arbejdet med unge.

Læs mere om konferencens indhold, oplægsholdere og program HER