Børnesagens Fællesråd har i forbindelse med dette års indsamling til julestipendier til børn i udsatte positioner indgået et samarbejde med journalist Simi Jan.

”Simi Samler ind – Julehjælp til udsatte børn i Danmark” er et velgørenhedsshow med deltagelse af flere kendte ansigter som Onkel Reje, Motor Mille og Miki fra Den Store Bagedyst.

Det fortalte Simi Jan og Onkel Reje om i Go’ morgen Danmark, hvor Børnesagens sekretariatsleder Esben de Place desuden gav et par ord med:

Hele udsendelsen kan ses på TV2 PLAY.

Juleshowets indsamlede midler går direkte og ubeskåret til Børnesagens Fællesråds julestipendier, der hjælper børn i udsatte positioner med at få en hyggelig juleaften. Julestipendiet uddeles til eneforsørgere, der pga. sygdom, traumer eller andre svære livsomstændigheder lever i fattigdom med deraf følgende isolation.

Gennem en årrække er der sket en drastisk stigning i antallet af ansøgere til julehjælp i Børnesagens Fællesråd såvel som andre organisationer, der uddeler lignende stipendier, hvor Børnesagen alene har set en stigning på 20% fra 2017-2018. Børnesagens Fællesråd ser derfor meget positivt på de midler og det fokus, som følger af indsamlingen.

Har du lyst til at deltage i juleshowet søndag den 24. november fra klokken 11:30, kan du klikke dig ind på følgende link. Ønsker du at bidrage til dette års juleindsamling på anden vis, kan du overføre et valgfrit beløb på MobilePay 180166 eller konto 5501 8420041773.

På forhånd tak for ethvert bidrag – lille som stort – der hjælper udsatte børn med at få en hyggelig juleaften.