Kære Børnesagens Fællesråd

Jeg vil høre om i kan hjælpe mig. Jeg er i en gældssituation pga. skilsmisse og kan ikke få rettet op på min gæld. Hver gang det ser lyst ud, så sker der det, at en uforudset regning kommer. Jeg er på kontanthjælp og har i den grad brug for hjælp til at komme af med min gæld, men alle dem som vil hjælpe mig vil have penge for det og det er jo lige det, der er problemet: At jeg ikke har råd til at betale for denne ydelse, så derfor vil jeg høre om i kan hjælpe mig?

Med venlig hilsen

Tine

Kære Tine

Tak for dit spørgsmål. Ja, gæld er noget, der kan komme til at fylde utrolig meget i dagligdagen, og kan komme til at tappe én fuldstændig for kræfter og overskud.

Der er jo mange mennesker, der har stor gæld, men ingen problemer med det fordi de har overblik og ordnede forhold omkring afvikling af gælden.

Det er derfor meget relevant, at du spørger om hjælp til at få det nødvendige overblik, og ikke mindst overblik i forhold til at få ordnede forhold omkring afvikling af gælden.

Og der ER mulighed for at få gratis hjælp til dette.

Du kan få oplysning om, hvor i landet der er hjælp at hente, altså nærmeste sted i forhold til din bopæl via dette link.

Jeg ved af erfaring, at mange mennesker i tidens løb har fået stor hjælp via sådanne gældsrådgivninger.

Med venlig hilsen

Jørgen Breindahl, socialrådgiver

Se flere spørgsmål og svar i BREVKASSEN

Stil dit eget spørgsmål til socialrådgiver Jørgen Breindahl på: brevkasse@boernesagen.dk