Du kan skrive til Børnesagens socialrådgiver og få svar på dine sociale spørgsmål. Rådgivningen er gratis, og socialrådgiveren er uvildig.

I brevkassen får du sparring og redskaber, der kan ruste dig til at tage din situation op med forvaltning og/eller jobcenter.

Du kan i princippet spørge om alt, der ligger dig på hjerte – blot kan brevkassen ikke påtage sig at gå ind i konkrete økonomiske beregninger af sociale ydelser mv.

Hovedvægten i brevkassens tema ligger inden for områderne:

  • Hjælpemuligheder efter serviceloven for børn og deres forældre
  • Forsørgelsesmæssig hjælp efter aktivloven m.v. / kontanthjælp
  • Enlige forsørgeres rettigheder
  • Overvejelser om revalidering, fleksjob og førtidspension
  • Retssikkerhed i forbindelse med hjælp efter den sociale lovgivning
  • Overvejelser og evt. dilemmaer i forbindelse med fx separation, skilsmisse, samværsordninger, delebørn mv.

Du er – når du stiller spørgsmål til Jørgen – garanteret 100 % anonymitet. Svar kan normalt forventes inden for 7 dage.

Spørgsmål og svar, der kan interessere en større kreds, kan blive skrevet om og bragt på hjemmesiden i anonymiseret form, så vi kan hjælpe og oplyse så mange som muligt.

Hvis du ikke ønsker en anonymiseret udgave af dit spørgsmål, så bedes du skrive det, når du henvender dig til brevkassen.

Kontakt socialrådgiveren på: brevkasse@boernesagen.dk

Brevkassen drives af socialrådgiver Jørgen Breindahl, der er uddannet socialrådgiver fra Den Sociale Højskole i Odense 1972.

Jørgen har været socialrådgiver i Hedensted Kommune børne- og familiearbejde, handicapområdet, kontanthjælp, revalidering, førtidspension og psykiatri) og socialrådgiver i Herning Kommune, Børne og Familierådgivningen. Han er uddannet i supervision ved Kempler-Instituttet.

 

style icon (4)

Du er – når du stiller spørgsmål til Jørgen – garanteret 100 % anonymitet. Spørgsmål og svar, der kan interessere en større kreds, kan blive bearbejdet redaktionelt og bragt på hjemmesiden i anonymiseret form, så flere kan få indsigt i en mulig løsning på det pågældende problem.

Hvis du er interesseret i supplerende rådgivning hos en eller flere af Børnesagens medlemsorganisationer, skal vi bede dig om at oplyse din bopæl eller nærmeste større by, så vi kan henvise dig til et tilbud i dit lokalområde.

Se spørgsmål og svar i BREVKASSEN

Vi passer godt på dine oplysninger.
Se vores persondatapolitik HER